maanantai 3. huhtikuuta 2017

Uusi Helsingin reissu ja kirppistelyä

Edellisessä kirjoituksessa kerroin löytäneeni Sen Oikean puvun ja suunnittelimme Emmin kanssa puvun hakureissua lauantaille. Pelkäsin kuitenkin että puku myydään jollekin toiselle jo perjantaina, niin päätimme sitten aikaistaa reissua perjantaille ja näin myös Noona pääsi mukaan.

Lähdettiin Lohjalta kahden maissa ja tällä kertaa mentiin suoraan Kampin parkkihalliin vaikka se kallis onkin. Olin soittanut ennen lähtöämme Lovebirdsiin ja varmistanut että pukuni olisi vielä myymättä, sama myyjä kuin tiistaina oli meitä vastassa ja puku oli jo valmiiksi sovituskopissa 😊 Olin meinannut vielä huvikseni sovittaa yhtä toista juuri heille tullutta mekkoa, mutta kun sain mekon päälleni, en enää edes muistanut sitä toista! Tehtiin kaupat, pistettiin mekko pussiin ja me lähdettiin Kamppiin Burger Kingiin syömään.

Mekon blingiä.

Meinattiin ensin tulla takaisin Lohjalle Lanttilan perhekirppiksen kautta mikä on Kehä 3:n varrella, mutta koska oltiin ruuhka-aikaan liikkeellä, päätettiin jättää reissu tekemättä. Vein mekkoni vanhemmilleni säilytykseen, missä Sami ei sitä vahingossakaan nää 😉

Halusin kuitenkin päästä käymään siellä Lanttilassa, joten kysyin Emmiä sunnuntai aamuna lähtemään mun kanssa sinne kunhan Sami tulisi vain hieronnasta kotiin. Ei sillä ollut muutakaan, niin lähdettiin ajelemaan Lohjalta yhden paikkeilla. Sinne oli todella helppo löytää (navigaattorin kanssa kylläkin 😁), se on aivan Kehä 3:n vieressä. Parkkipaikan löytäminen olikin sitten todella haastavaa - paikka oli aivan täynnä!

Kirppis oli todella iso ja hylkäsin heti kättelyssä ajatukseni etsiä Aavalle vaatteita. Oltiin tultu hakemaan pääasiassa häihin purnukoita sun muuta mitä sattuis löytymään. Mukaan tarttui lopulta kaksi purkkia häihin ja ostin meille kotiin kivat juomalasit pillillä. Vähän kyllä järkytti miten korkeita hintoja ihmiset pitävät käytetyssä tavarassa, esimerkiksi yksikin purnukka maksoi 4e kun aivan samanlaisen saa uutena 2 eurolla Ikeasta 😏 Tultiin vielä Ikean kautta kotiin, mutta sieltä ei ihme kyllä tarttunut tällä kertaa mitään mukaan.

Pillipurnukat, 1,50e / kpl !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti