keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Lisää vaikeuksia...

Tänään on kyllä ollut taas niin surkea päivä että... Aava on kiukutellut aamusta iltaan, hermot kireellä ja sit vielä sain huonoja uutisia häihin liittyen!

Soitin eilen sinne Lylyisten Kartanolle, kun en mä vieläkään ollu saanut soitettua sinne Åsvallaan ja totta sanoakseni, sen hoitaminen on varmaan jäänyt sen takia, kun ajattelin jo meille täydellisen juhlapaikan löytyneen. Soitin siis varatakseni sen juhlapaikan ja pitopalvelun, mutta sieltä ei vastattu. Ei mennyt kuitenkaan kauaa, kun sieltä soitettiin takaisin. Kerroin asiani ja minua pyydettiin laittamaan sähköpostia, jota sitten laitoinkin hieman myöhemmin.

Vastauksen sain vasta tänään: "Muuttuneiden olosuhteiden vuoksi emme voi vielä ottaa varauksia ensi vuodelle." Ööööö MITÄH??? Käytiin kuukausi sitten paikanpäällä ja tässä ajassa olosuhteet on muuttuneet! Kylläpä otti päähän ja stressitaso nousi taas pilviin.. Odottaisinko niin kauan että sinne saisi tehtyä varauksen? Entä jos se meidän päivä ei siltikään onnistu? Entä jos sen odottelun takia esimerkiksi Åsvallakin on jo varattu? Mä olisin niin kovin halunnut pitää meidän häät Lylyisissä 😔 Laitoin sit heti mun kaasoille viestiä ja alettiin yhdessä miettimään plan B:tä.

Päätettiin että käydään vihdoin kattomassa se Åsvalla ja mä googlettelin lisää juhlapaikkoja Aava sylissä keikkuen (leikkimatto oli taas helvetistä). Törmäsin sitten pariin ihan kivaan vaihtoehtoon ja niistä lopulta jatkoon pääsi Karstun seurantalo. Se on pikkuisen Lylyisistä Sammattiin päin, mutta sinne ajaa kirkolta kuitenkin vartissa. Näytin kuvia Samille ja sekin jopa tykkäsi 😊 Nyt olisi sitten soitettava sinne ja Åsvallaan ja sovittava niitä esittelykäyntejä.

Kuvat Karstu-Karkaliseura ry:n sivuilta.

Tilat n. 125 hengelle ja esiintymislava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti