maanantai 30. huhtikuuta 2018

Testissä: Suihkurusketus

Niinkuin tuolla edellisessä postauksessa kerroin, kävin viime viikon tiistaina ekaa kertaa elämässäni suihkurusketuksessa! Jos tuttu kosmetologi ei olisi käynyt kyseistä koulutusta, ei varmaan koskaan olisi tullut mieleenikään käydä kokeilemassa sitä.

Tämä tuttu kosmetologi on siis Emilia, jolla on oma yritys Emilia's beauty and nails. Olen käynyt hänellä laitatuttamassa rakennekynsiä (ja yhdessä vaiheessa ripsiäkin) pian jo nelisen vuotta. Nyt näin kotiäitinä ollessa, on valitettavasti joutunut luopumaan näistä ylellisyyksistä ihan taloudellisista syistä. Häät antavatkin taas oivan syyn käydä korjaamassa tämä vääryys 😉 Vaikkakin ripset teetän muualla, koska halusin kokeilla volyymiripsiä, joita Emilia ei tee.

Mutta siis tästä rusketuksesta.. Mulla oli ehkä pienet ennakkoluulot suihkurusketusta kohtaan ja Emmikin vitsaili että musta tulee varmaan oranssi Trumppi 😀 Luotan kuitenkin Emiliaan siinä, että hän valitsee vain laadukkaita koulutuksia ja tuotteita, joten uteliaisuus voitti ennakkoluulot! Ja se kannatti!

Olin varannut ajan koko vartalon rusketukseen, mutta halusin pitää rintsikat päällä, jotta rusketusraidoista voisi seurata värin haalenemista. Otin vaatteet ja korut pois ja sain jalkapohjiin hienot läpyskät, jotta en sotkisi koko salonkia aineen laiton jälkeen. Astuin pieneen telttaan ja kun Emilia oli saanut laitteet käyttökuntoon, aloitettiin värin suihkutus alhaalta jaloista ylöspäin. Suihku tuntui jännän viileältä ja varsinkin selkään laitettaessa meinasi tulla vilu. Siitä kuitenkin selvittiin ja homma oli ohi 20 minuutissa.


Pienen kuivattelun jälkeen sain pukea päälleni, vaikka olo oli aika tahmea. Emilia olikin suositellut laittaa päälle mahdollisimman löysää ja tummaa vaatetta. Aineen tuli antaa olla iholla 3-4h ja sitten pestä pois; mitä tummemman lopputuloksen haluaa, sitä kauemmin aine saa olla. Olin talven jäljiltä todella vaalea ja mulle laitettiin toisiksi vaalein sävy. Pesin sen pois kolmen tunnin päästä ja väristä tuli kyllä todella hyvä! Värin pitäisi pysyä noin viikon verran, jonka jälkeen se haalenee asteittain pois.


Koska väristä tuli niin hyvä, varasin jo ajat hääviikolle mulle kokovartalo- ja Samille puolivartalo rusketukseen! 😁 Emilia siis suositteli että jos käyn rusketuksessa ennen häitä, kannattaa Saminkin käydä ottamassa väriä naamaan, jotta ei näytetä kuvissa tökerösti erivärisiltä. Häät läheneekin ihan hurjaa vauhtia ja tänään häihin on enää tasan 2 kuukautta 😱😍

P.S. Sunnuntaina mennään koko kaasoporukan kanssa askartelemaan ehkä viimeistä kertaa koko porukalla! Tehtävää ei ole enää paljoa!

TJ 61 päivää ( 2 kuukautta, 0 viikkoa, 0 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti