keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Hääkakkutasting ja catering palaveri

Niinkuin olen jo parissa aikaisemmassa postauksessa kirjoitellut, sunnuntaina oli hääkakkutasting! Tasting oli Konditoria Pink Lemonissa Lohjalla, josta ollaan siis jo varattu kakku. Mun piti käydä suunnittelemassa sitä tarkemmin ennen sunnuntaita, mutta taloprojekti kiireiden takia en kerinnyt.

Luulin että ollaan kerrankin ajoissa paikalla, kun oltiin siellä 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkamista, mutta paikka olikin jo tupaten täynnä. Asetuttiin jonoon ja ihmeteltiin mitenhän tässä toimitaan. Kun tuli meidän vuoro, saatiin valita ensin kolme kakkupalaa 12:sta vaihtoehdosta ja sen jälkeen hakea lisää. Kaikkia vaihtoehtoja sai maistaa, mutta lautaselle ei mahtunut kuin kolme palaa kerrallaan. Kakkujen kanssa sai ottaa kahvia tai teetä, itse tyydyin juomaan vain vettä.

Samin ensimmäiset palat olivat mansikka, tropical ja vadelma-sitruuna. Itse otin porkkanakakkua, mojiton ja fazeriinan. Fazeriina oli todella äklön makeaa ja ei olisi pitänyt syödä sitä koko palaa, koska toisen lautasellisen palat jäi puoliksi syömättä. Sami kun on niin huono syömään kakkuja, ei hän sen takia ottanut toista lautasellista. Itse kävin vielä hakemassa mansikan, raparperin ja kinuskin. Tykättiin kyllä molemmat mansikasta eniten, se oli kivan raikas ja ei liian makea. Leipuri Kati sanoi paloja valitessani, että tämä trio on todella suosittu myös kaikki yhdessä. Raparperi ei minusta maistunut oikein millekään mutta kinuski oli kyllä hyvää. Ei päätetty vielä kakun makua/makuja, mutta tarkoitus olisi käydä siellä uudestaan mahdollisimman pian.

Kinuski, raparperi ja mansikka.

Eilen tiistaina oli vuorossa palaveri pitopalvelun Eila Hietaharjun kanssa. Oltiin sovittu treffit juhlapaikalle Karstun Seurantalolle ja Emmi ja iskä lähtivät mukaan mittailemaan viimeisiä asioita. Me mentiin Samin ja Eilan kanssa keittiöön suunnittelemaan menua, kun se oli ainoa lämmin paikka koko talossa. Valittiin ensin kolme erilaista salaattia, joista kahta ehdotin itse ja kolmatta Eila. Oltaisiin saatu neljäskin salaatti ilman lisähintaa, mutta meidän mielestä kolme on ihan riittävä. Salaattien lisäksi alkupalaksi on kolmea erilaista leipää ja levitettä.

Pääruuaksi tulee kahta eri kalaa, possua, lihapullia ja kanaa. Lisukkeiksi perunaa kahdella tapaa sekä riisiä, koska Sami sitä välttämättä halusi. Lisäksi tulee ainakin yksi kastike. Ruokajuomiksi pitopalvelun kautta tulee maito, kotikalja ja mehu. Pöytiin tulee vesikarahvit sekä viinipullot. Kysyin Eilalta voisivatko tarjoilijat kaataa vieraille viinit, mutta koska tarjoilijoita ei ole montaa, heillä ei jäisi aikaa mihinkään muuhun. Nyt pitää alkaakin miettimään tilaanko viinipulloille hääviini-etiketit 😏 Emmi ja iskä sai meidän palaverin aikana kaikki mun ylöskirjaamat asiat mitattua ja katsottua, niin nyt voi rauhassa alkaa miettimään viimeisiäkin yksityiskohtia 😄


Tähän loppuun vielä kuva, kun askartelin eilen illalla Aavan mentyä nukkumaan istumapaikkakortit 😃 Niistä tuli kyllä oikein kivat vaikka nekin näyttää osin hyvinkin itsetehdyiltä, kun liimattiin niitä yhteen näppituntumalla sen kummemmin mittaamatta.


P.S. Lauantaina lähdetään kaasojen kanssa metsästämään heille kenkiä!

TJ 73 päivää ( 2 kuukautta, 1 viikko, 5 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti