keskiviikko 23. elokuuta 2017

Save the Date

Viikonloppuna oltiin siis lauantaina kaasojen kanssa askartelemassa ne Save the Date -kortit. Treffattiin meidän porukoilla aamulla jo klo 10 ja tällä kertaa kaikki kaasot pääsivät paikalle!

Sovitin taas ensin mekkoani (joka on siis porukoilla säilössä) ja Laurakin näki sen vihdoin ekaa kertaa mun päällä. On tainnu kesällä tulla muutama kilo lisää, kun se ei tuntunut sopivan enää niin täydellisesti kuin vielä keväällä 😓 Toisaalta ei nyöritetty sitä kunnolla kiinni ja vuoden vaihteessa alkaa kuitenkin häädieetti 😁 Sami kovin epäilee etten sais karistettua tarpeeksi kiloja ennen häitä, mutta katotaanpa vaan!

Kun puku oli takaisin pussissa ja mulla vaatteet päällä, alettiin askartelemaan. Noona leikkasi paperileikkurilla kuvat ja tekstit sopivan kokoisiksi ja minä, Laura ja Emmi teipattiin niitä kaksipuolisella teipillä korttipohjiin. En halunnut käyttää perusliimaa, kun pelkään että ne alkaa ajanmyötä repsottamaan rumasti. Teippi toimi ja piti hyvin vaikka olikin Kiinasta tilattu. Jouduin tilaamaan sitä lisää, kun meillä menikin 4 rullaa viidestä! Tarkoitus on käyttää teippiä myös varsinaisten kutsujen tekoon sekä muihin askarteluihin.

Saatiin kortit nopeammin tehtyä kuin oltiin ajateltu. Tuli vähän sellainen että mitäs sitten tehtäis ja oltaisiin hyvin voitu vielä hetki askarrella vaikka niitä kutsuja, mutta enhän mä ollut ottanut niitten matskuja mukaan. Korteista tuli kyllä kivat ja kotona vasta tuli mieleen että ei sitten otettu yhtään kuvia 😞 Tässä alla kuitenkin kuva valmiista pinkasta. Tarkempia kuvia laitan kun kortit on lähetetty joulukuussa ja niitä voi käydä katsomassa täältä.


Kävin maanantaina Emmin luona ja lähetettiin kolme tarjouspyyntöä dj:stä. Kahdesta sain heti seuraavana päivänä vastauksen ja yhdestä edelleen odotan. Toisessa sähköpostissa oli tyyliin vain kopioitu hinnasto heidän nettisivuiltaan + kilometrikorvauksen määrä mitä ei netissä sanottu. Toisessa oli jo ihan valmiiksi esitäytetty sopimuskin mukana. Kumpaankaan näistä ei sisälly hintaan mitään valoja, vaan ne täytyy vuokrata erikseen. Tietysti se nettisivujen perusteella paras vaihtoehto ei ole vastannut, se olisi selkeästi näitä kahta halvempi ja siihen kuuluisi valojakin mukaan. Toivottavasti sieltä vielä vastataan.
Tässä ne nettisivut minne laitoin viestiä:
EasyDj (täältä odotan edelleen vastausta)
Popmaster (täältä tuli se valmis sopimus)
Restless Oy (täältä tuli netistä kopioitu hinnasto)

Tänään sain vihdoin soitettua ja varattua pitopalvelun! En jaksanut alkaa edes pyytelemään mitään tarjouksia vaan varasin suoraan meidän äidin ja monen muun suosituksesta Eila Hietaharjun (yhteystiedot löytyy Karsun Seurantalon sivuilta). Hintakin on sitä mihin olin suurinpiirtein varautunut, 35-37e / henkilö. Keväällä soitellaan uudemman kerran ja sovitaan menusta sun muista yksityiskohdista. Asiat etenee! 😊

TJ 310 päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti