perjantai 30. kesäkuuta 2017

1 vuosi = 365 päivää !!!

Niin se kevät ja alkukesä on vaan mennyt ja tänään 30.6.2017 on enää tasan vuosi häihin! 😍 paljon on vielä tehtävää ja järjestettävää, mutta olen kyllä aika rauhallisin mielin ja uskon että mitään viime tipan paniikkia ei synny. Sanoin Samille eilen että kelaa, huomenna on enää tasan vuosi häihin! Mutta eipä se siitä paljoa jaksanut innostua kaiken muun stressinsä lisäksi. Itse olen innoissani että voi alkaa melkeimpä jo laskemaan päiviä vuosien sijasta 😁

En haluaisi mainostaa, mutta tänään on myös mun syntymäpäivä (mittariin pärähtää 28) sekä Samin ja mun ensimmäinen kihlajaispäivä. Ennenkuin Sami lähti aamulla töihin, se tuli kuiskuttamaan mun korvaan synttärionnittelut, mutta eipä se taida muistaa meidän kihlajaispäivää 😌 Eli tuskin juhlitaan sitä mitenkään, syömään se lupas mut viedä nyt viikonloppuna.

Sit takas häihin; sain vihdoin ja viimein varattua sen Karstun Seurantalon ja ensi maanantaina ollaan menossa käymään siellä uudelleen. Emmi tulee ainakin mukaan ja suunnitellaan vähän koristeita mitä laitetaan minnekin, mittaillaan pöytiä pöytäliinoja varten ja suunnitellaan alustavasti pöytäjärjestystä. Lisäksi pitää vielä tarkistaa että onhan siellä varmasti kaikki skumppa- ja viinilasit sekä vesikannut valmiina.

Meidän piti eilen ottaa Save the Date -kortteihin se kuva ja olin jo Lohjalaiset -faceryhmässä kysellyt ideoita missä täällä olisi esimerkiksi punaisia latoja joita vasten semmoisen kuvan saisi. Yksi ehdotuksista oli Lohjan Museo ja sinne suunnattiin ensin. Muuten se olisikin ollut täydellinen paikka, mutta oltiin liian myöhään liikkeellä ja aurinko oli väärässä kulmassa rakennuksiin nähden. Lähdettiin siitä ajelemaan ympäri Lohjan maaseutua Virkkalasta Siuntioon päin ja löydettiin yksi pieni täydellinen lato hiekkatien vierestä, mutta sen edusta oli niin kamala ryteikkö, että ei siitä tullut mitään. Luovutettiin ja päätettiin mennä sinne Museolle joku toinen päivä aikaisemmin.

Ja huomenna olis tarkoitus mennä Emmin kanssa poimimaan kukkia ja tehdään se koekattaus 😃 Kirjoittelen taas kun kattaus on tehty ja Save the Date -kuvat otettu!

P.S. Hauskaa viikonloppua kaikille! 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti