keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Painajaisia

Siitä onkin taas hetki kun on viimeksi tullut kirjoitettua, häitten saralla on nyt ollutkin aika hiljaista. Pitäisi alkaa tosissaan tekemään päätöksiä esimerkiksi pitopalvelusta, mutta kun häihin on vielä hieman päälle vuosi aikaa, niin tuntuu että olen ihan liian aikaisessa ja että ei firmat vielä ota edes varauksia. Toisaalta kysymällähän sekin selviäisi 😏 Juhlapaikkakin on edelleen varaamatta, mutta sinne soitan kyllä tällä viikolla!

Mutta sitten tuohon jo otsikossakin olevaan aiheeseen, painajaisiin. Katsoin eilen päivällä telkkarista Satuhäitä ja eikös ne omatkin häät sitten tulleet uniin. Oli varmaan jo kolmas kerta, kun päivällä mietin hääjuttuja ja yöllä näen painajaisia. Tällä kertaa unessa yht äkkiä tajusin, että meidät vihitään jo tunnin päästä ja mietin miksi ihmeessä me ei oltu edellisenä päivänä käyty koristelemassa juhlapaikkaa?! Sitten tajusin että niin, eihän sitä ole edes varattu! Soitin äkkiä sille naiselle ketä hoitaa Karstun Seurantalon vuokrausta ja kysyin voidaanko varata se paikka heti. No se kuin ihmeen kaupalla onnistui, mutta mietin että ei millään ehditä koristelemaan sitä paikkaa alle tunnissa, eikä meillä ollut edes hankittuna pöytäliinoja tai muitakaan koristeita mitä olen ihan oikeassa elämässäkin suunnitellut vuokraavani. En ollut käynyt kampaajalla enkä kosmetologilla ja olin hätäpäissäni tehnyt itselleni todella ruman kampauksen ja mietin että Laura voi varmaan tässä hätätapauksessa tehdä mulle pikameikin. Onneksi heräsin ja hetken tokkuran jälkeen tajusin että onneksi se oli unta ja meillä on vielä vuosi aikaa saada kaikki järkättyä!

Olen kerran aiemminkin nähnyt unta että mitään ei oltu saatu valmiiksi ja mietin siinä unessa, että miten ihmeessä me ei olla saatu asioita järkättyä yli vuodessa? Toisessa unessa istuttiin Samin, kaasojen ja bestmanien kanssa ennen vihkimistä juhlapaikalla kaikki täysissä juhlatamineissa. Siinä sit aloin miettimään että mitä hittoa me täällä tehdään kun eihän Samin pitänyt missään nimessä nähdä mun mekkoa ennen alttaria?! Sekin uni onneksi päättyi lyhyeen kun tajusin että tämän on pakko olla unta.

Ei siis yhtään stressiä häistä eihän? 😌 Pakko kyllä myöntää että kyllähän se jännittää osataanko me oikeasti suunnitella häät kokonaan itse? Tuleeko kaikesta kutsuista koristeisiin liian itsetehdyn ja halvan näköiset? Onneksi ollaan oltu ajoissa liikenteessä. Sillä yritän välttää sitä viime hetken paniikkia ja jos jotain meneekin päin honkia, niin ompahan sitten aikaa tehdä vaikka uudestaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti