tiistai 20. kesäkuuta 2017

Rock the Beach (Hietsu, Helsinki)

Edellisessä postauksessa jo vihjasin, että eilen maanantaina tapahtuisi jotain jännää ja tattadadaa! Oltiin eilen Samin kanssa Helsingissä Rock the Beach tapahtumassa kuuntelemassa Biffy Clyroa ja Foo Fightersiä! 😎 Tämä ei siis liity mitenkään häihin, mutta en malta olla kirjoittamatta ja laittamatta kuvia ja videoita eiliseltä! 

Tämmöinen pieni irtiotto arjesta ja täysin kahdenkeskinen aika tuli todella tarpeeseen. Sami oli saanut lipun synttärilahjaksi ja kun kukaan sen kavereista ei päässyt mukaan, ostettiin mullekin lippu. Mun porukat tuli meille viideltä hoitamaan Aavaa ja Ciraa. Mua jännitti hippasen, kun koskaan ennen kukaan muu kuin minä tai Sami, ei ollut laittanut Aavaa yöunille. Koska oli maanantai (niin! Kuka idiootti on päättänyt että tommoset "festarit" pidetään maanantaina?!?), mun porukat lähtisi kotiin kun tultaisiin kotiin, tapahtuma loppuisi viimeistään klo 24.

Lähdettiin puoli kuuden paikkeilla ajamaan Helsinkiin, vietiin auto Ruoholahteen Ruohoparkkiin ja käveltiin siitä Hietaniemen hautausmaan poikki Hietsuun. En kyllä ollut aiemmin tajunnut että se hautausmaa on niin iso! Enkä kyllä tiedä mitä olin odottanut, mutta festarialueen koko ja ihmismäärä yllätti mut kyllä ihan täysin! Meillä molemmilla oli hirveä nälkä ja etittiin ensin ruokakojut. Vaikka lavalla soitti vielä The Kills (meille nevahööd), niin kojuille oli silti kiva jono. Jonotuksen aikana bändi lopetti soittamasta ja kun saatiin sapuskat, jono oli jo kaksinkertainen! Itse otin makkaraperunat ja Sami kebablautasen, molemmat oli 10e.

Kun oltiin syöty ja kuin ihmeenkaupalla vältytty lokin paskalta (viereinen tyttö ei välttynyt), mentiin rannalle, otettiin hyvät paikat ja sit alkoikin Biffy Clyro soittaa. Minä kun en ihan semmoista musiikkia hirveästi kuuntele, niin tunnistin jopa yhden biisin (videoo alla). Molemmilla alkoi jalkoja särkeä se paikallaan seisoskelu ja meinattiin lähteä kaljateltoille, mutta Sami halusi odottaa yhtä hyvää biisiä. Sitä ei sit koskaan tullut ja bändi lopetti vähän yht äkkiä. Me lähdettiin valumaan sinne kaljateltoille kuten tuhannet muutkin ihmiset. Kun sinne vihdoin päästiin, todettiin että voidaankin lähteä samantien takaisin - jonot oli ihan älyttömät! Istuttiin sit hetki betoniporsaan päällä ja lähdettiin ettimään paikkoja Foo Fightersin keikalle.

Meinattiin mennä samaan paikkaan kuin aiemmin, mutta ei sinne ollut mitään asiaa. Mentiin niin lähelle kuin päästiin, mutta eipä siitä mitään nähnyt. Kaiken lisäksi ihmiset oli niin lähellä että alkoi ahdistaa. Päätettiin lähteä kauemmas, mutta hyvä että paikallaan pääsi kääntymään, kun jengi oli niin tuppautunut lähekkäin. Kuunneltiin hetki kauempaa ja ehdotin että mennään nyt ottamaan yhdet, ei varmaan oo jonoa kaljateltoilla. Eikä ollutkaan. Tiskille pääsi suoraan. Kuunneltiin ja katseltiin bändiä sieltä anniskelualueelta sen aikaa että juotiin juomat ja alettiin tekemään lähtöä kotiin. Sami oli jo kerran aiemmin nähnyt Foo Fightersin ja alettiin molemmat olla jo aika väsyneitä. Sami halusi vielä 8 euron hodarin ja klo 22 lähdettiin kävelemään autolle.

Porukoilla oli menny Aavan kanssa ihan hyvin 😊 Aava oli alkanut nukkumaan jo 19:40, herännyt siitä tunnin päästä eikä ollut suostunut enää menemään nukkumaan. Mentiin kaikki yhdessä 23:30 nukkumaan. Alla kasa kuvia ja videoita illasta 😄

Ensin pöperöt naamariin!

Sitten Biffy Clyro!


    
Aloitusbiisi ja porukkaa ku pipoo!


Ainoo biisi minkä tiesin; Black Chandelier.

 Bändi tauko = selfie tauko 😁

 Puspus! ❤

Sit aloitti Foo Fighters. Ei paljoo näkyny.


Ihmisiä oli noin 25 000.

Anniskelualueelta lavalle.

P.S. Hyvää Juhannusta kaikille! 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti