lauantai 4. maaliskuuta 2017

Wish.com - kokemuksia ja vinkkejä

Aaaah! Mä olen niin innoissani! Ensimmäiset häihin liittyvät tilaukset tulivat eilen Wishiltä! 😍 Olen tilaillut jo vähän kaikenlaista häihin ja nyt posti toi timanttikäärettä ja pöytänumerot! Tässä vähän kokemuksia ja vinkkejä Wishin käyttöön.

Jos joku epäilee (niinkuin Sami), että tulevatko tuotteet edes perille tai ovatko tuotteet ihan sekunda-laatuisia, niin voin kyllä sanoa olevani positiivisesti yllättynyt 😊 Wish antaa tilaukselle päivämäärän, jolloin tuote on suunnilleen perillä ja nämä tuotteet tulivat kuukauden etuajassa siihen päivämäärään nähden! Ennenkuin mitään tilaa, kannattaa lukea tuotearvostelut, niin välttyy pahemmilta pettymyksiltä. Esimerkiksi tuon tilaamani timanttikääreen otsikossa oli harhaanjohtavasti "5M", jolloin voi helposti kuvitella saavansa tuotetta viisi metriä. Kommentteja lukiessa kävi kyllä heti selväksi, että ei siinä paketissa niin paljoa sitä ole ja saamani pätkä on noin metrin mittainen. Pelkkään kuvaan ei kannata luottaa, tuotteet saattavat näyttää isommilta kuvissa kuin mitä oikeasti ovat. Kun selaa tuotteen välilehtiä, yleensä siellä tiedoissa lukee tuotteen tarkka koko. Hinta-laatusuhde tällä oli kyllä kohdillaan, kun tuote maksoi postituskuluineen 2e! Tilasinkin heti 2 pätkää lisää 😄

Timanttikääre.

Vaatteita en ole Wishiltä tilannut enkä luultavasti tule tilaamaankaan, kun en muutenkaan osta vaatteita juuri koskaan nettikaupoista. Jos vaatteita kuitenkin haluaa tilailla, lukemani mukaan kannattaa ottaa yhtä kokoa isompi kuin normaalisti. Vaatteett kun ovat ilmeisesti tehty pienille kiinalaisille 😁 Jos miettii tulleja sun muita maksuja, verottoman lähetyksen raja on 22e ja tullittoman 150e. Näistä ei yleensä tarvitse kantaa huolta vaikka tekisikin isomman tilauksen kerralla, luultavasti tilaat eri tuotteet monelta eri firmalta ja ne tulevat kaikki omissa nyssyköissään, jolloin yhden paketin arvo tuskin täyttää noita arvoja. Tietysti on eri asia, jos yhden tuotteen arvo on yli esim. tuon 22e. Itse olen tilaillut vain muutaman euron juttuja, jolloin säästyy varmasti noilta maksuilta ja jos kävisikin niin, että tavaraa ei koskaan saa, ei rahallinen menetys ole niin suuri. Toisaalta Wishillä on _kuulemma_ hienosti toimiva asiakaspalvelu ja rahanpalautus systeemi. Maksan ostokseni laskulla jolloin ei tarvitse pelätä korttitietojen kopioimista ja joissa on yleensä maksuaikaa sen verran, että tuotteiden pitäisi olla siihen mennessä jo perillä.

Pöytänumerot.

Nuo pöytänumerot olivat myös ihan sellaiset kuin odotinkin ja tulivat ehjinä perille pitkistä varsista huolimatta! Tähän mennessä kaikki lähetykset ovat olleet hyvin pakattuja. Numeroita on yhteensä 10 ja menevät vielä tuunaukseen, ne maalataan myöhemmin glitter -spraymaalilla! Wishiltä on vielä matkalla Photobooth rekvisiittaa ja satiininauhaa, sekä tietysti sitä timanttikäärettä. Photoboothista tulikin mieleeni, että haettiin ilmaiseksi peilin kehykset sitä varten! Emmi bongasi ne Facebookin ryhmästä, jossa annetaan tavaraa ilmaiseksi eteenpäin 😊

Ensi viikolla mun olisi tarkoitus soittaa vihdoin niihin kahteen juhlapaikkaan ja pyytää esittelykäyntejä! Kirjoitan taas viimeistään, kun ollaan ne paikat käyty katsastamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti