lauantai 11. maaliskuuta 2017

Käynti Lylyisten Kartanolla

Tänään oli vuorossa siis esittelykäynti Lylyisten Kartanolla, kaasoistani Emmi lähti mun ja Samin mukaan. Oltiin sovittu tapaaminen puolille päivin ja oltiin taas 10 minuuttia etuajassa. Kartanon piha-alue oli todella iso ja lääniä ilmeisesti riittää, koska yhtäkään vuokramökkiä ei ollut näköpiirissä.

Tallirakennus, jossa juhlia vietetään, oli isompi kuin mitä kuvat olivat antaneet ymmärtää. Myöskin sisätilat yllättivät positiivisesti, kun eniten mietitytti mahtuuko kaikkien noin 50-60 vieraan lisäksi sinne myös mahdollisesti bändi ja vielä tanssimaankin. Ja uskon kyllä että helposti mahtuu ja niin sanoi myöskin tilaa esitellyt Taina. Ainoa mikä tekee tilasta pikkuisen hankalan, on pylväät, mutta itse nään sen vain koristelumahdollisuutena. Tallirakennuksesta löytyi myös erikseen keittiö, missä saa tehdä itse vaikka iltapalaa sekä lapsille oma leikkihuone liukumäkineen. Toinen mahdollisuus iltapalan tekoon löytyy pihalta, katos kaasugrilleineen on myös käytettävissä. Mitään äänentoistolaitteita siellä ei ole, joten mahdolliset mikit kaiuttimineen täytyy viedä paikalle itse.

Olin alustavasti suunnitellut että kaukaa tulevat vieraat voisi majoittaa alueen mökkeihin sekä Kartanoon, mutta mökkejä vuokrataankin kesällä vain viikoiksi kerrallaan. Kartanossa sen sijaan on huoneita 24 hengelle, aina yksiöistä isompiin huoneisiin. Laskeskelin kotiin tullessa, että se voisi mahdollisesti riittää meille juuri ja juuri. Onneksi keskustassa on kuitenkin parikin hotelli vaihtoehtoa.

Kaiken kaikkiaan miljöö on aivan ihana, juuri sellainen kuin haluaisinkin. Luonnossa, melkein järven rannalla. Kaiken kukkuraksi sieltä saa tilattua myös cateringin. Sami ei taas ollut niin kauhean innoissaan paikasta, mutta sanoi ettei jaksa ottaa häistä mitään lisästressiä itselleen, joten minä saan päättää ja suunnitella kaiken, kunhan kerron oikean päivän ja kellon ajan jolloin tulla paikalle 😀

Vielä olisi kuitenkin käytävä katsastamassa keskustassa sijaitseva Åsvalla, mutta olen niin innoissani tuosta Lylyisistä, että se saa kyllä tyrmätä mut totaalisesti, että lähden mieltäni muuttamaan 😁 lupasin olla uudelleen yhteyksissä kunhan ollaan siellä Åsvallassa käyty ja sitten varmaan pitäisi istua alas ja alkaa suunnittelemaan häämenua ja pyytämään tarjousta koko hela hoidosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti