keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Love me do - häämessut

Messut olivat siis 21.-22.1.2017 Kaapelitehtaalla. Kävimme siellä pyörähtämässä äitini ja siskoni Emmin kanssa. Koska kyseessä oli ilmaistapahtuma, mulla ei odotukset kamalan korkealla olleet, mutta  yllätyin kyllä ihan positiivisesti 🙂

Melkein heti ensimmäisenä sisäänkäynnistä oli Sinellin ständi ja sinne oli koottu iso valikoima itse askarreltuja kutsukortteja, paikkakortteja, menu- ja hääohjelma  lappusia ja  kaikenlaisia muita koristeita. Heti iski inspiraatio ja aloin päässäni suunnittelemaan mitä kaikkea sitä pääseekään askartelemaan 🙂 kotona selatessani Sinellin kuvastoa, muodostui jo ainakin puoliksi millaisen väriteeman haluan häihini. Vielä en hirveän tarkkaan halua lyödä asioita lukkoon, näitä on kiva suunnitella porukalla kaasojeni kanssa 😉 tässä pari kuvaa Sinellin ständistä.
Messuilla oli myös paljon korumyyjiä, meikkaajia ja kampaamoita, somistevuokraamo, juhlapukuja, vuokratilojen esittelijöitä, tapahtuman tarjoajia, catering alan yrityksiä jne. Parvelta löytyi "Polttarila" jossa yritykset mainostivat polttareihin sopivaa ohjelmaa. Oli hääkimppu kilpailu, jossa  sai äänestää kauneinta kimppua sekä kattaus kilpailu, jossa alan yritykset olivat pistäneet parastaan ja somistaneet kukin pöydän. Koska vietämme häämme Lohjalla, sinänsä messuilla oli vähän meille sopivaa tarjontaa.
Lopuksi kun olimme kiertäneet messut jo pariinkin kertaan läpi, menimme katsomaan hääpuku muotinäytöstä. Puvut olivat kauniita ja sainpa sieltäkin ideoita omaan pukuuni. Olen jo aika varma millaisen puvun haluan ja en malta odottaa että pääsen sovittelemaan niitä! Sami on tiennyt jo pitkään millaisen puvun haluaa ja meinaakin käydä ihan teetättämässä sen räätälillä. Tässä vielä pari kuvaa puvuista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti