tiistai 19. kesäkuuta 2018

Koekampaus ja -meikki

Lauantaina oli vihdoin kauan odotettu "koepäivä"! Kyllä on viime aikoina mun hermoja ja stressinsietokykyä testattu eikä tästäkään asiasta selvitty ilman sydämen tykytyksiä!

Mulle oli varattu aika Voxiin kymmeneksi aamulla ja kävin sitä ennen porukoilla vähän harjoittelemassa valssia meidän iskän kanssa. Saatiin aika hyvin sovittua kuvioista ja minäkin alan päästä jyvälle koko hommasta! Mulla oli mukana hääkengät, mutta luulen että mun on vaihdettava tanssin ajaksi perus balleriinat, jotka löytyy jo kaapista odottamasta. Heti kun saan mekkoni Tiinalta, kerrataan vielä sekin päällä tanssi.

Olin Voxissa aikalailla tasan 10 ja hyvä että kerkisin istumaan odotussohvalle, niin kosmetologi Anna-Kaisa pyyti mut laitettavaksi. Kerroin ensin toiveet mitä haluaisin ja sen pohjalta lähdettiin liikkeelle. Siinä rupatellessa Anna-Kaisa kysyi että mikäs päivä me mennään naimisiin ja kun sanoin että viimeinen päivä, niin Anna-Kaisa kysyi että ai heinäkuuta? Sanoin että ei kun tätä kuuta ja kosmari meni aika vakavaksi. Hän sanoi viereisessä penkissä miehen hiuksia leikanneelle tytölle että mitäs nyt tehdään, kun hän lähtee 26. päivä Espanjaan?! Alkoi pikkuisen syke nousemaan, kun mulle luvattiin koemeikkiin aikaa varatessani, että vaikka edellinen kosmari oli juuri lopettanut heillä, he hoitaisivat tilalle toisen meikkaajan. Noh, tämä viereinen tyttö, Emelia, sattui olemaan koulutukseltaan myös maskeeraaja, mutta oli kuulemma menossa juuri silloin Helsinkiin Pride-tapahtumaan. Luojan kiitos hän suostui siirtämään lähtöään Helsinkiin myöhemmäksi ja kun minä suostuin tulemaan hääpäivänä tuntia aiemmin, saatiin näin kuitenkin meikkaus järjestymään! Koska Emelialla oli toinen asiakas pahasti kesken, sovittiin että Anna-Kaisa tekee tämän koemeikin loppuun ja Emelia sen perusteella sitten hääpäivänä.

Mun hiuksia tuli siihen samaan aikaan laittamaan Veera. Selitin ensin mitä olin ajatellut ja näytin kuvan Pinterestistä. Veera kysyi tuleeko mulle jotain koruja hiuksiin ja siinä samassa tajusin unohtaneeni ne kotiin! Selitin millaisia koruja olin jo hankkinut ja melkeinpä jo päätettiin mikä niistä laitetaan. Veera ensin kiharsi mun hiukset ja välillä Anna-Kaisa sai pyytää olemaan kiskomatta mun päätä 😁 Kajaalin laitto on vähän hankalaa kun toisen pää keikkuu miten sattuu.. Meikki oli aika nopeasti valmis, pikkuisen alle tunnissa. Sain ripsiin vielä irtotupsujakin, kun mulle tulee häihin volyymiripset, niin Anna-Kaisa halusi vähän nähdä miltä meikki näyttää edes jonkinlaisten ripsien kanssa. Olin kyllä todella tyytyväinen meikkiin! Emelia kävi vielä ottamassa kuvat mun pärstästä ja Anna-Kaisa jätti esille käyttämänsä meikit.

Kampausta hierottiinkin koko toinen tunti, aina viimeisille minuuteille asti. Siitä ei kyllä tullut niin hyvä kuin olin ajatellut, eikä se näyttänyt samalta kuin kuvassa, jonka näytin. Hääpäivänä pitääkin sanoa että haluan sen erilailla. Viimeiseksi purettiin kampaus ja Veera laittoi mulle rennon letin. Kaikesta huolimatta odotan innolla hääpäivää ja sitä että pääsee taas laitatuttamaan itsensä nätiksi! Sit mulla on kaikki rusketukset, kynnet, ripset ja hiuksista tyvikasvukin värjätty! Mua ei edes vielä hirveästi jännitä, oon vain ihan hirveän innoissani ja odotan hääpäivää kuin kuuta nousevaa! 💟

TJ 11 päivää ( 0 kuukautta, 1 viikko, 4 päivää ) ( koska maanantai kerkesi jo vaihtumaan tiistaiksi 😉 )

1 kommentti:

  1. Hui miten kuumottava tilanne sulla ollut!
    Aika hurja olis istua koemeikkiin ja kosmen tajuta ettei jo sovittu päivä käykään hänelle :O Onneks kuitenkin homma selvisi!

    Kääk, teillä on juhlat jo ihan nurkan takana! Tsemppiä vikoihin järjestelyihin :)

    VastaaPoista