perjantai 11. toukokuuta 2018

Sulhasen puvun vuokraus

Edellisessä postauksessa jo vähän lupailin tälle viikolla vielä toisenkin postauksen ja tässä tää nyt olis! Oltiin varattu sovitus keskiviikolle siis Helsinkiin semmoiseen liikkeeseen kuin Gasell GP. Liike valikoitui muiden joukosta ihan sillä, että sitä oli kehuttu todella paljon Häät 2018 - Facebook ryhmässä ja kaiken lisäksi mm. Aku Hirviniemi käyttää tätä kyseistä liikettä 😁 Putiikkia ei oltu suositeltu turhaan, sillä asiakaspalvelu oli ihan huippua! Myyjä joka meitä palveli, on liikkeen omistaja ja täytyy sanoa että on kyllä aivan oikeassa ammatissa!

Lähdettiin ajamaan Lohjalta Helsinkiin todella ajoissa, kun ajatuksena oli että oltaisiin käyty jossain syömässä ennen sovitusta, mutta kun parkkipaikan löytämiseen meni ikuisuus (yllätys yllätys), niin ei oltaisi enää keritty kävelemään ravintolaan ja syömään ennen sovituksen alkua. Niimpä päätettiin mennä suoraan kysymään Gasellista että sopiiko tulla jo nyt, kun sovittuun aikaan oli vielä puoli tuntia vai kävelläänkö joku pieni lenkki. No myyjällä ei ollut muita sovituksia kesken joten päästiin samantien aloittamaan!

Myyjä kyseli ensin meiltä (lue: minulta) millaiset häät meillä on tulossa, missä mennään naimisiin, paljon on vieraita tulossa jne. Kerrottiin myös ajatuksia siitä millaista pukua oltiin ajateltu ja sen pohjalta lähdettiin sovittamaan. Omasta mielestäni aloitettiin sovittaminen tavallaan väärässä järjestyksessä, kun ensin Sami sai päällensä takin. Jotenkin ajattelin että aloitettaisiin siinä järjestyksessä kuin vaatteet puetaan päälle. Oikea koko takille löytyi toisella yrittämällä ja olin kyllä siinä vaiheessa jo ihan myyty!

Seuraavaksi oli housujen vuoro ja niissä kävi sama juttu, eli toiset housut olivat hyvän kokoiset. Niistä Sami jäi kyllä miettimään että ovatko kuitenkin liian pienet haaruksista, mutta niihin me kuitenkin päädyttiin. Sitten päälle vedettiin kauluspaita, joka oli ensi yrittämällä oikean kokoinen. Siihen päälle laitettiin vielä liivi, kaulaan ja taskuun täytettä sekä takki takaisin päälle ja kokonaisuus oli siinä! Siitä tuli kerralla niin hyvä, ettei edes lähdetty miettimään mitään muita vaihtoehtoja!

Sami haluaa pitää pukunsa vielä yllärinä, niin sen takia en tähän kirjoittanut mikä puku on kyseessä jne. Sain kuitenkin luvan julkaista pienen maistiaisen kuvan muodossa ja se on tässä alla! Vuokrattiin Samille puvun lisäksi kengät ja meille sateenvarjo. Tykästyin myös pukuun tulevan taskuliinan väriin, ja vaikka olin tilannut bestmaneille jo krakat Kiinasta, niin vuokrataankin Gasellista bestmaneille samanväriset krakat ja liinat kuin Samin puvussa!Puku maksettiin jo vuokrauksen yhteydessä, jotta sitä haettaessa hääviikon torstaina, sen voisi vain pikaisesti hakea liikkeestä. Sami oli jo sopimassa jotain toista päivää puvun haulle, mutta kun olen menossa kaasojen kanssa silloin torstaina menossa muutenkin Helsinkiin hakemaan vuokratuotteita, niin siinä se menee samalla sen puvunkin nouto.

P.S. Ensi viikon torstaina hääpalaveri bestmanien ja kaasojen kanssa!

TJ 50 päivää ( 1 kuukausi, 2 viikkoa, 5 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti