keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kukkapalaveri + vähän muutakin

Kirjoittelin täällä kuukausi sitten, kun käytiin varaamassa Emmin kanssa kukkien suunnittelupalaveri Kukkahuone Veronasta. Tuo palaveri oli tänään ja se ei olisi voinut paremmin mennä!

Tammikuussa kerroin täällä, kuinka oltiin käyty yhdessä toisessa kukkakaupassa kysymässä hinta-arviota kukille ja vastaukseksi saatiin vain, että orkideaa ei saa Suomessa kesällä ja että tulkaa kesäkuun alussa uudestaan. Tästä syntyi mulle pienoinen stressi, kun en ollut edes ajatellut kimppuuni muuta kuin orkideaa ja mikään muu kukka ei näyttänyt sen jälkeen oikein miltään. Olen siitä lähtien aina silloin tällöin yrittänyt Googlettaa ja selata Pinterestistä hääkimppuja, mutta joka kerta mut on vallannut se sama ahdistus, että en mä halua näistä yhtään mitään. Onneksi mentiin kysymään hintoja sieltä Veronasta, koska palvelu oli 100 kertaa parempaa kuin siellä toisessa kukkakaupassa, josta meidät vain "ajettiin pois".

Istuttiin pöydän ääreen oikein mukavan myyjän kanssa ja aloitin kertomalla ahdistuksestani, kun kuulemma ainoata kukkaa jota olisin halunnut kimppuuni, ei saakaan kesällä. Näytin kuitenkin kuvaa Pinterestistä ja ensin myyjä totesi saman, että orkideaa ei saakaan, mutta Phalaenopsis eli Perhoskämmekkä orkideaa saa myös kesällä ja että itseasiassa minun näyttämässä kuvassa on juurikin tuota kyseistä kukkaa! Ai että mikä kivitaakka putosi mun harteilta, mun ei tarvitsekaan valita ja tyytyä mihkään muuhun kukkaan! 🎉😍 Täytyy kyllä myöntää että vähän myös suututti sen toisen kukkakaupan käytös, kun eivät voineet katsoa tuota kuvaa tarkemmin!

Saan sittenkin tämäntyylisen kimpun! <3

Valittiin ensin värit mun kimppuun ja myyjä totesi että kuvan kimpussa olevaa toista kukkaa ei saa kesällä, mutta kun sillä ei ollut mulle mitään merkitystä, valittiin tilalle vain toinen kukka. Seuraavaksi päätettiin miesten vieheet. Samille tulee samanvärinen kukka kuin minullekin ja bestmaneille ja mun isälle toisen väriset. Kaasoille tulee samanvärisestä kukasta rannekukat kuin bestmaneillekin. Ja kaikkiin tulee siis sitä samaa Perhoskämmekkää. Kaasojen rannekukkiin tulee todella kauniit helmistä tehdyt rannekkeet. Olin itseasiassa Pinterestissä törmännyt samanlaisiin, ihastunut niihin ja salaa toivoinut että kumpa saataisiin semmoiset! Ne menevät ihan koruista ja kaasot eivät kyllä tarvitse ranteisiinsa muuta kuin nämä kukat!

Kuva Pinterest.

Emmi oli siis mun mukana siellä Veronassa ja kun kummallakaan ei ollut mihinkään kiire, käytiin sit samalla Pink Lemonissa suunnittelemassa meidän kakku loppuun. Käytiin viime kuussa hääkakkutastingissä, mutta ei silloin vielä päätetty täytteiden makuja. Tykästyttiin silloin molemmat mansikkaan ja sitä tuleekin kakkuun yhden toisen täytteen lisäksi, jota en vielä paljastakaan 😉 Suunniteltiin myös kakun koristus häiden teemaan sopivaksi. Koska en halua kakkuja päällekkäin, kuten alla olevassa kuvassa, niin saadaan Pink Lemonista kakkuteline lainaan johon ne saa nätisti esille eritasoille. Alla oleva kuva on muuten yksi inspiskuvistani, jonka löysin Pinterestistä.


Seurakunnaltakin soitettiin eilen ja sovittiin meidän papin Camilla Sundellin kanssa tapaaminen ensi kuun alkuun. Istutaan ensin alas, jutellaan meistä ja käydään varmaan vihkikaavaa läpi. Sen jälkeen siirrytään kirkkoon harjoituksiin. Sinne olisi tarkoitus saada mahdollisimman moni kaasoista ja bestmaneista paikalle, mutta eiköhän yksi molempia riitä. Kunhan kertovat sitten lopuille missä pitää olla ja milloin...

Viime lauantaina oli muuten Samin polttarit! Kysyin Samilta josko hän haluaisi tulla itse kirjoittamaan polttareistaan tänne blogiin, mutta en saanut ainakaan vielä suostumaan. Niistä ei kuulemma vauhtia ja juotavaa puuttunut! Taidan kirjoittaa niistä ihan oman postauksensa kuhan kerkiän! Omiani vielä kovasti odotan ja jännitän 😰 Olisi varmaan aika pakata viimeiset tavarat polttarilaukkuun...

P.S. Huomenna on se häämiitti kaasojen ja bestmanien kanssa!

P.P.S. Perjantaina mennään katsomaan Samin kanssa Jeff Dunhamia Helsinkiin ja siitä sitten hotelliin yöksi! Tästä tulossa varmasti taas ei-hää -postaus 😁

TJ 44 päivää ( 1 kuukausi, 1 viikko, 6 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti