lauantai 26. toukokuuta 2018

Kaasojen ja morsiamen mekkojen sovitus

Olempa sitten tainnut kokonaan unohtaa päivittää kaasojen mekkojen tilannetta! Viimeisin mitä olen tänne kertonut, on ilmeisesti tämä Päivitystä kaasojen mekko -kriisiin postaus, jossa päätettiin lyhentää mekot ja tehdä ylimääräisestä kankaasta tuubitopit mekkojen alle. Noh... Kun kaikki mekot oli tulleet Kiinasta, vietiin ne kaasojen kanssa tädilleni Tiinalle lyhennettäväksi ja katsottiin jokaiselle hyvä helman pituus. Siinä mittoja katsellessamme todettiin, ettei ne ylijäämä kangaspalat riittäisi millään tuubitopeiksi. Jotain sinne alle piti kuitenkin saada ja lähdin etsimään netistä jotain hyvää ratkaisua.

Törmäsin jossain pitsiseen bandeau-toppiin, mutta joka paikasta mistä katsoin, ne olivat aivan liian lyhyitä! Kävin kaikki Wishit, Alit, Ebayt, JJ'sHousen, Googlen kuvahaut läpi ja ainoa mistä löysin tarpeeksi pitkän pitsisen topin, oli Etsy. Ainut ongelma mikä niissä oli, oli se että 4 toppia tulisi kalliimmaksi kuin kaikki kaasojen mekot yhteensä... Tiina laittoi kuitenkin viestiä, että Noonalle tilattu isompi mekko oli täysin samankokoinen kuin muutkin ja pyysi minua tilaamaan uuden Alista. Niin teinkin ja laitoin kaupalle vielä viestiä, että toivottavasti tällä kertaa isompi koko on oikeasti myös isompi. Jos se olisi isompi, saataisiin ehkä tehtyä siitä Noonan aiemman mekon helmasta kaikille ne topit. No eihän se ollut yhtään isompi, joten Tiina joutuu yhdistämään kahdesta mekosta Noonalle yhden. Niimpä jouduin tilaamaan ne kalliit pitsitopit Etsystä. Ne tulivat nopeasti perille ja olivat kyllä todella hyvät!

Kuva Etsystä, topit oli just semmoiset kuin pitikin!

Ja ne tulivat söpösti pakattuina!

Tiina laittoi alkuviikosta viestiä, että kaasojen mekot on lyhennetty ja mun kakkosmekko on sovitettavissa. Sovittiin kaasojen kanssa, että mennään perjantaina kaikki ompelimolle sovittamaan mekkoja. En nyt muista olenko tänne kertonut, että tilasin Wishiltä kaikille hartiahuivit mekon päälle kirkkoon ja käytiin Cittarista ostamassa kaikille kengät. Pyysin niitä mukaan, koska halusin nähdä koko kokonaisuuden. Noh, Laura laittoi jo aamulla viestiä ettei pääsekään tulemaan ja Noonakin ilmoitti päivällä että on kipeänä... Onneksi Emmi ja Jenna kuitenkin pääsivät!

Yhdessä vaiheessa kipuilin jo mekkojen väriä, että onkohan se kuitenkin liian arkinen.. Joku nätti vaaleanpunainen olisi ollut paljon juhlavampi ja osunut kuitenkin häitten värimaailmaan. Emmi ei kuitenkaan halua käyttää mitään punaista ja vakuutti mut, että on se harmaakin ihan hyvä. Kun eilen näin tytöillä mekot, hartiahuivit sun muut päällä, häipyi kyllä viimeisetkin epäilykset! Kokonaisuus on todella hyvä ja värit passaavat toisiinsa täydellisesti! 💝

Emmi ja Jenna 💝
Kaasojen mekkojen jälkeen pääsin sovittamaan Wishiltä tilattua kakkosmekkoani. Se on edestä lyhyt, takaa pitkä ja Tiina lisäsi siihen eteen pidemmän aluskankaan, jotta mummot ei pyörtyilisi häissä 😁 Siihen tulee myös Wishiltä tilattu blingbling-vyö, jotta saadaan siihenkin vähän säihkettä ja kuten Jenna sanoi, juhlavuutta. Seuraavaksi lähdettiin sovittamaan tuomaani häämekkoa. Niinkuin olen esimerkiksi täällä kertonut, mulla on ollut pienoisia vaikeuksia mahtua siihen mekkoon... Mulla alkoi tammikuussa häädieetti, jota jatkui ehkä just ja just kuukauden. Kokeilin myös Fitfarmin ilmaista kolmen viikon Go Fat Go -dieettiä, jota jaksoin huimat kolme päivää 😔 Emmin kanssa ollaan treenattu viimeinen kuukausi Uuden elämän alku -firman hiit-treeneillä, mutta siltikään tuloksia ei ole tullut.

Mekko meni mun päälle nippa nappa, kun jalassa oli vatsaa ja peppua litistävät sukkikset. Onneksi mekon sopiminen ei ole paljosta kiinni ja Tiina saa päästettyä saumoista yhteensä 3,5cm. Olen myös yrittänyt katsoa netistä käytettyjä, halvempia mekkoja jos käykin niin, että mekko ei mene millään mun päälle. Mikään mekko ei vain ole tuntunut eikä näyttänyt oikein miltään omani rinnalla. Laihdutus siis jatkuu ja toivottavasti nyt viikon pitänyt roskaruoka- ja herkkulakko pitää jatkossakin!

P.S. Ensi viikon torstaina on vieraiden viimeinen ilmoittautumispäivä häihin! Vielä aika moni Samin kavereista on ilmoittautumatta ja Sami saakin ensi viikolla alkaa laittamaan kaikille viestiä ovatko tulossa vaiko eivät.

TJ 35 päivää ( 1 kuukausi, 0 viikkoa, 4 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti