perjantai 8. joulukuuta 2017

Vuoden Hääblogit -äänestys

Sain kommenttina tänne blogiini tiedon että Vuoden hääblogit 2018 valitaan tammikuussa Love me do -messuilla ja kilpailu on alkanut.

"Nyt jo viidettä kertaa käynnistyvä Vuoden hääblogi -palkinta alkaa perinteiseen tapaan nimeämisillä. Kuka tahansa voi ehdottaa mitä tahansa hääblogia äänestykseen eli finaaliin, johon valitaan eniten nimeämisääniä saaneet blogit kolmessa kategoriassa: Vuoden Hääblogi 2018, Vuoden Kaupallinen Hääblogi 2018 ja Vuoden Uusi* hääblogi 2018 (*avattu vuonna 2017)."

Näin kerrotaan Love me do:n nettisivuilla äänestyksestä. Koska olen luonteeltani todella ujo ja välillä jopa vähän epäsosiaalinen ja koska itsetuntoni ei ole todellakaan ole missään pilvissä, yllätin itsenikin antamalla ääneni omalle blogilleni. Vielä isomman yllätyksen järjestin kun tempaisin ja laitoin Facebookkiin omalle seinälleni sekä yhteen vauvaryhmään jossa olen mukana pyynnön äänestää blogiani 😬 Olisihan se hienoa päästä sinne finaaliin! Siinä vaiheessa on kyllä otettava itseään niskasta kiinni ja unohdettava se perhanan ujous!

Tuota oikeassa laidassa olevaa kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan äänestys sivulle ja olisin enemmän kuin kiitollinen jos antaisit äänesi minun blogille 😊 Aloitin tämän blogin kirjoituksen tämän vuoden helmikuussa, joten kategoria on Vuoden Uusi Hääblogi. Ehdotusaikaa on 26.12.2017 asti.

Kiitos jo etukäteen kaikille äänestäjille! 💝

TJ 204 päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti