lauantai 23. joulukuuta 2017

Hyvää Joulua!

Niin vain se Joulu tuli tänäkin vuonna, pitkän odotuksen päätteeksi! Tämä Joulu on mulle hieman erilainen kuin aiemmat, koska vaikka täytin tänä vuonna jo 28, olen viettänyt tähän mennessä joka ikisen Jouluaaton mun porukoiden kanssa. Tällä kertaa me ollaan Iisalmessa Samin porukoilla, mutta mennään Joulupäiväksi takaisin Lohjalle. Oltiin viime vuonna aatto siis mun perheen kanssa ja silloin sovittiin että ensi Jouluna tehdään sitten toisin päin.

Meille ei pitänyt kuusta tulla...

Päätettiin sit mun perheen kanssa että siirretään meidän aaton perinteet Joulupäiväksi. Meillä on tapana käydä Joulusaunassa jo siinä klo 12-13 nurkilla jolloin myös mun isäni vanhemmat tulee meille saunomaan. Saunan jälkeen juodaan kahvit ja kun mummi ja pappa ovat lähteneet, alkaa Jouluruokien viimeistely, pöydän kattaus sekä itsemme ehostaminen. Kuuntelin tässä yksi päivä KISSiä radiosta ja siellä Tuottaja Jääskeläinen ja Jenni Haapala väittelivät siitä kuuluuko Joulupöytään laittautua ja meidän perhe kuuluu siihen kastiin, jossa laitetaan vähän parempaa Seppälää päälle, tukka hyvin ja kello näkyviin. Meillä syödään aina näin kerran vuodessa kolmen ruokalajin illallinen siinä viiden maissa, jonka jälkeen pidetään pieni kinkun sulattelu tauko, vaikka itse en kinkkua syökään... 😉 Perinteen mukaan istutaan kaikki olohuoneeseen, jossa on kuusi ja sen alla lahjat. Minä tonttuna jaan lahjat yksi kerrallaan ja avataan ne sitä mukaan kun saadaan. Ilta päättyy kun kaikki lahjat on avattu ja me hipsitään Emmin kanssa koteihimme..

Meillä ei ole käynyt pukkia sitten mun ja Emmin lapsuuden eikä meillä käynyt viime vuonnakaan, kun Aava oli vasta noin 3kk ikäinen. Tänä vuonna pukin olisi tarkoitus tulla käymään ja mua jännittää jo etukäteen että miten kovan huutokonsertin Aava järjestää. Samin mutsi kysyi että tilataanko niillekin pukki käymään, mutta mä olin sitä mieltä että eiköhän se riitä että yhtenä iltana  vuodessa pelottelee toista puna-asuisella parta-ukkelilla.

Tämä kuva oli meidän tämän vuoden Joulukorteissa! 💓

Ollaan siis nyt täällä Iisalmessa Samin äidin luona. Lähdettiin ajamaan Lohjalta torstaina illalla yötä vasten tännepäin. Aava ei viihdy yhtään autossa eikä kumpikaan meistä Samin kanssa jaksa kuunnella sitä kiukuttelua 6-7 tuntia putkeen, niin on sitten parempi tehdä nää matkat yöllä kun toisen saa hyvin autoon unille. Tarkoitus olisi lähteä ajamaan aattona illasta takaisin Lohjalle. Alunperin oltiin lähdössä vasta maanantaina aamulla, mutta tultiin siihen tulokseen että helpompi vaan tulla yötä vasten ja minä ainakin mieluummin valvon kuin herään aikaisin aamulla..

Eipä tässä kai muuta kuin oikein hyvää ja rauhaisaa Joulua kaikille! Minä palaan hääjuttujen kanssa tänne taas ensi vuoden puolella! Tähän loppuun haluan vielä kiittää kaikkia lukijoita, katselin juuri täältä Bloggerin tilastoja, että sivun katseluita on tullut yhteensä jo yli 2200 kappaletta, WAU! Toivottavasti olette tykänneet lukea ja tulette lukemaan jatkossakin! 😊 Kiitos!

P.S. Vuoden Hääblogi -äänestyksen nimeämisvaihe on käynnissä vielä pari päivää (26.12. asti) joten käyhän antamassa äänesi blogilleni tuosta oikealla olevasta kuvasta! 😉

TJ 189 päivää

1 kommentti:

  1. Onnea! Blogisi on mukana Vuoden Hääblogi 2018 -finaalissa! Käythän lukemassa finalistien ohjeet osoitteesta https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018 ja nappaa blogiisi Vuoden Hääblogi 2018 -finalistien tunnistebanneri, joka kannustaa lukijoitasi äänestämään blogiasi Vuoden hääblogiksi! Mikäli haluat osallistua Hääbloggaajien miittiin 21.1.2018 Kaapelitehtaalla Love me do -häämessujen yhteydessä, laitathan meille meiliä osoitteeseen fanny@lovemedo.fi otsikolla Hääblogimiitti 8.1.2018 mennessä. Ohh the fun we're gonna have!

    VastaaPoista