sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tampereen reissu ja askartelua

Aloitettiin Emmin kanssa askartelut jo viime viikonloppuna. Yritin saada muitakin kaasoja mukaan, mutta kun kellekään muulle ei käynyt, mentiin sit kahdestaan. Pakko saada näitä asioita etenemään ja toisaalta mieluummin istun nyt talvella sisällä askartelemassa, niin voi sitten keväällä tehdä jotain ihan muuta 😄 Jos siis saadaan kaikki ajoissa valmiiksi..

Eipä me loppujen lopuksi hirveästi edes tehty. Olin ottanut himasta mukaan koristeita joita spraymaalattiin ja yhden paketin tuikkukuppeja, joihin piti suunnitella koristeet. Aloitettiin spraymaalauksesta ja meidän faijan avustuksella saatiin varastossa maalattua pöytänumerot, kyltit hääparin pöytään ja pari purkkia joihin tulee photoboothin rekvisiitat. Meillä oli pieni pelko että maali ei kuivu kunnolla kun oli niin kostea keli, mutta kyllä mä ne ihan kuivina sain kotia vietyä. Siirryttiin sisälle ideoimaan tuikkukuppeihin koristeita. Tehtiin pari erilaista ja kun ei osattu päättää kumpi on parempi, päätettiin että tehdään niitä 50/50. Niitä on kuitenkin sen verran paljon, että jätetään niiden koristelu suosiolla semmoiseen kertaan, kun meitä on enemmän paikalla.Sami päätti vähän hätäisesti samana viikonloppuna, että pitää tämän viikon lomaa (nää on näitä yrittäjyyden hyviä puolia ;). Minä sitten päätin että haluan lähteä käymään jossain, jotta se loma tuntuisi edes vähän lomalta. Kun ei keksitty muutakaan, vietiin Cira tiistaina koirahoitolaan ja lähdettiin keskiviikkona aamupäivästä Tampereelle. Olin varannut meille vähän paremman huoneen Solo Sokos hotelli Tornista ja oli kyllä ihan nappi valinta! Samin yksi kaveripariskunta muutti jokin aika sitten Kuopiosta Treelle, niin sovittiin että käytäisiin heillä samalla. Ja minä kun mietin aina vain häitä, päätin ottaa tästäkin reissusta kaiken irti ja googletin mitä kaikkea häistä vielä puuttuvaa voitaisiin samalla reissulla ostaa 😁 Loppupeleissä käytiin neljässä eri kaupassa ja tässä vähän listaa mitä mistäkin tarttui mukaan:

  • Sinelli (Ideapark): yksi leimasin ja mustetyyny, kartonkia ja akryylilakkaa
  • Bauhaus: dc fixiä
  • Confetti: karkkibaariin kauhoja
  • K-rauta: valkoisia jätesäkkejä

Toi viimenen voi kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta uskokaa tai älkää, Tampereen myymälä on lähin, mistä noita löytyi suoraan hyllystä! Enkä pikaisella googletuksella löytänyt niitä muistakaan kaupoista, niin jos ei oltais Tampereella käyty, olisi se mennyt verkkokaupasta tilaamiseksi... Mutta kuitenkin, oli kiva reissu ja oli kiva nähdä Samin kavereita pitkästä aikaa ja heidän lapsensakin ensimmäistä kertaa 😊

Meidän huone oli 19. kerroksessa!

Oli hyvää 9euron skumppaa 😅

Eilen lauantaina mentiin taas Emmin kanssa askartelemaan, mutta tällä kertaa saatiin myös Jenna mukaan. Aluksi kriiseiltiin niitä kaasojen mekkoja ja voisin tehdä niistä vaikka ihan oman postauksensa taas... Olin ottanut Sinellistä ostetut kartongit mukaan ja niistä alettiin kyhäämään pöytäkolmioita. Kolmioihin tuleee ohjelma, menu sekä kolmannelle sivulle luultavasti jotain tyyliin Jenni <3 Sami 30.6.2018 ja ehkä meidän häshtäg, se vaan on vielä keksimättä.. Oltiin Emmin kanssa jo viime kerralla testattu A4:sen taittamista normaalilla paperilla ja siitä oli helppo jatkaa. Mua mietitytti miten saadaan aika paksu kartonki taiteltua siististi, mutta se menikin yllättävän helposti kahden naisen ja kahden viivottimen voimin.

Taitellut kolmiot liimattiin kasaan 2puoleisella teipillä, mutta todettiin että se ei ole tarpeeksi vahvaa pitämään niitä kasassa. Jenna töpötteli aukeaviin kolmioihin Kiinan pikaliimaa ja saa nyt nähdä pitääkö sekään. Jos ei, niin meidän faijalla on kotimaista pikaliimaa mikä ollaan testattu todella tehokkaaksi. Kolmiot tehtiin samalla tyylillä kuin istumapaikkakortit ja saatiin ne tekstilappusia vaille valmiiksi. Muuta ei sitten tällä kerralla tehtykään, mutta saatiin kuitenkin melkein taas kolme tuntia kulutettua.

Osa kolmioista aukesi ja tarvitsee vielä liimaa.

Ensi kerralla päivitän siis miten se kaasojen mekko -kriisi etenee, kunhan vaan saan selvyyttä pariin asiaan! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 💗

TJ 146 päivää ( 4 kuukautta, 3 viikkoa, 5 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti