lauantai 6. tammikuuta 2018

Kutsut vihdoin tehty!

Niinkuin otsikko kertoo, nyt on kutsut vihdoin saatu askarreltua! Alettiin keskiviikkona miettimään kaasojen kanssa että koska jatketaan kutsujen tekemistä ja kun kaikille muille paitsi Lauralle kävi tämä lauantai, sovittiin että kokoonnutaan taas meidän porukoille puolilta päivin. Koska mulla iski se pieni hääpaniikki vuoden vaihteen jälkeen, ajattelin että nyt ei ehkä enää kannata valikoida vain niitä päiviä kun kaikille käy, muuten voi tulla hippasen kiire saada kaikki valmiiksi.

Olin kirjoittanut ylös muutaman asian mistä halusin puhua ennenkuin alettaisiin varsinaiseen työhön ja käytiinkin niitä ensin läpi. Mulla oli tullut tässä aiemmin tällä viikolla kriisi kaasojen kukkakimpuista ja halusin vielä kerran kysyä niistä muiden mielipiteen ja päätettiin sittenkin vielä vaihtaa niitä. Eli myyntiin menee 4kpl Wishiltä tilattuja kestokimppuja... Lisäksi Noonalla oli asiaa kaasojen mekoista ja päätettiin että niihin aletaan etsiä kankaita mahdollisimman nopeasti. Tiina, Noonan äiti ja mun täti, siis ompelee kaasojen puvut ja hänen kanssaan olisi tarkoitus lähteä jo tämän kuun puolella käymään pk-seudun kangaskaupoissa. Juteltiin kyllä että jos mistään ei löydy oikeanlaista ja -väristä kangasta, tilataan ne sitten valmiina varmaan Etsystä.

Kun oltiin saatu asiat käsiteltyä, alettiin hommiin. Oltiin viimeksi saatu jo osa korteista valmiiksi ja yksi lähti silloin heti Lauran matkaan. Laura kuitenkin kertoi että yksi tärkeä osa kortista ei ollut pysynyt kiinni 2puolisella teipillä, joten Noona aloitti laittamalla kaikkiin jo tehtyihin vielä pikaliimaa vahvistamaan kiinnitystä ja me muut jatkoimme keskeneräisten tekoa. Saatiin kaikki valmiiksi pikkuisen päälle tunnissa. Olen kyllä ihan rakastunut niihin! 💝 Meni niihin kyllä aikaakin; tehtiinköhän me niitä ensimmäisellä kerralla 3 tuntia, toisella 4 ja nyt vielä se päälle tunti. Ja meitä on ollut aina vähintään 4 ihmistä niitä tekemässä 😀 Sinänsä ne olivat yksinkertaiset ja helpot tehdä, 40 kutsua kun tehtiin niin leikkaamista ja liimaamista oli vain paljon. Tekisi niiiin mieleni laittaa kuvia, mutta maltan vielä mieleni ja laitan niitä sitten kun ne on lähetetty 😉Koska oltiin niin nopeasti valmiit, aloitettiin seuraava projekti: paikkakortit. Olin nekin jo mielessäni suunnitellut valmiiksi, mutta kun Jenna ehdotti toisenlaista tapaa, niin siihen sitten kuitenkin päädyttiin. Koska haluan että kaikki on saman teeman mukaisesti tehty, käytettiin samoja matskuja kuin kutsuissakin. Samalla tavalla tulee myös pöytäkolmiot ja istumajärjestys "kartta".

Ensin Emmi ja Noona mittasivat ja  leikkasivat yhtä kartonkia ja Jenna ja minä toista. Koska sitä mun ja Jennan kartonkia oli jo valmiina oikean kokoisia paloja, minä pääsin laittamaan niihin 2puolista teippiä ja Jenna liimaamaan niitä, kun Emmi ja Noona vielä leikkasivat viimeisiä palojaan. Liukuhihnatyöllä 60 paikkakortin tekemiseen ei meiltä mennyt kuin tasan tunti! Niihin tarvitsee enää vain mun ostaa tietyn väristä tulostuspaperia, tulostaa nimet ja liimata ne kortteihin.

Olen muuten kokonaan unohtanut laittaa kunnon kuvat niistä meidän Save the Date -korteista! No tässäpä niitä tulee! Tuo kannen kuva kyllä onnistui mielestäni aivan tosi hyvin 😊 Tuon sisäsivun tekstin muotoilisin ehkä jotenkin uudelleen jos niitä nyt lähtisin tekemään, mutta tällä nyt mentiin!P.S. Ensi viikolla käydään Emmin kanssa siellä yhdessä kampaamossa ja parissa kukkakaupassa kysymässä hinta-arvioita! Ja yhdeltä valokuvaajalta odotan vastausta yhteydenottopyyntöön... Eli näiden merkeissä sit ensi viikolla! Hauskaa viikonloppua kaikille! 💝

TJ 175 päivää ( 5 kuukautta, 3 viikkoa, 3 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti