torstai 19. lokakuuta 2017

Kuhan tässä nyt jotain turisen...

Viime kirjoituksen jälkeen ei ole tapahtunut häiden saralla mitään, ei yhtään mitään. Järjestelyt alkaa olemaan niin hyvällä mallilla, että ei tässä kohta voi muuta kuin odotella että aika kuluu ja pääsee taas järjestämään asioita. No okei, meiltä puuttuu edelleen valokuvaaja ja se bussikuljetus vieraille, mutta olen vähän niinkuin delegoinut nämä asiat eteenpäin 😬 Samille pitäisi antaa parin lohjalaisen kuljetusfirman yhteystiedot niin sinnekin voisi jo soitella ja Emmin pitäisi patistella miestään keskustelemaan kaverinsa kanssa, jota ollaan ajateltu meille kuvaajaksi.

Käytiin eilen Emmin kanssa Saukkolassa Saupartissa ja Espoon Ikeassa. Saupartista tarttui mukaan häihin vieraskirja, se oli todella hyvässä alessa ja maksoi alle 4e niin olihan se pakko ottaa mukaan. Ikeasta en sitten tällä kertaa ostanutkaan mitään. Tästä vieraskirjasta mulla alkoi taas nukkumaan mennessä pyörimään kaiken maailman hääjutut mielessä, eikä nukkumisesta meinannut tulla mitään.

Miten me järjestellään juhlapaikalla pöydät? Entäs istumajärjestys? Miten me saadaan koristeet pysymään katossa? Laitetaanko DJ:n pöytä esiintymislavalle vai tanssilattian nurkkaan? Olikohan juhlapaikalla miten iso jääkaappi ja pakastin? Miten me saadaan juomat pysymään kylmänä? 

Tämmösiä kysymyksiä pyöri mun päässä eikä niille meinannu tulla loppua. Vaikka kuinka pohdin pääni puhki, niin eihän ne sillä ratkea. Täytyy vain odottaa että päästään uudestaan taas käymään Karstulla niin eiköhän nämäkin asiat jollain selviä. Oon vaan semmonen, että jos yksi asia rupeaa stressaamaan, niin sitten stressaa kaikki ja haluaisin heti nyt välittömästi päästä ratkomaan niitä 😑

Jep jep...

Ja okei, vaikka sanoin tuossa alussa että kohta ei voi muuta kuin odottaa, niin onhan meillä tässä kädet täynnä tekemistä. Kutsujen tekoa mennään jatkamaan varmaan ensi viikonloppuna ja onhan sitä askartelua senkin jälkeen...

TJ 254 päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti