keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Hotellikiintiö vieraille - check!

Taas homma etenee, taas homma etenee,
kun taakka kevenee, lähetää vetelee.

Niinkuin JVG ja Pete Parkkonen biisissään Etenee sen sanovat, hommat etenee! Nyt on kyllä lyhyen ajan sisään saatu paljon kaikenlaista aikaiseksi ja pala palalta hommat alkavat selviimään ja mun stressitaso laskemaan!

Viime viikon torstaina käytiin Emmin kanssa spraymaalaamassa viimeinen satsi niitä pöytäkoristeiksi tulevia pulloja ja purkkeja. Olin siis kauan sitten laskenut että pöytiä tulee 7, mutta kun aloin tekemään alustavaa istumajärjestystä, huomasin että pöytiä tuleekin 8. Alkoi olemaankin jo viimeiset ajat spraymaalaukseen, kunnon syksy alkoi eilen ja siitä lähtien satanut melkein tauotta.

Neljän purnukan maalaamisessa ei mennyt kauaa ja siirryttiin sisälle, missä pienin pilttipurkki sai ylleen glitteriä ja tuunattiin jo aiemmin tehdyt isommat pilttipurkit. Olin tilannut Wishiltä pieniä koristesydämiä, mitä meinasin käyttää kutsuissa mutta kun ne olivatkin liian pieniä, käytettiin ne näihin pilttipurkkeihin. Kun sain yhden valmiiksi, en ollut oikein varma että tykkäsinkö lopputuloksesta ja ehkä purkit olisivat olleet paremmat ilman niitä sydämiä, mutta ne on nyt tehty ja eivätkä ne onneksi ole missään pääosassa pöytäkoristeita.

Blingit sydämet.

Perjantaina käytiin Emmin kanssa Vantaalla Sinellissä. Haettiin toinen satsi sitä paperia, mihin tulostetaan kutsujen sisäkanteen tekstit. Olin siis tulostanut valmiiksi sen tekstin edelliseen satsiin vaikken tiennyt varmasti että saadaan vihkiminen klo 14 ja koska ei saatu, ne paperit meni roskikseen.
Lauantaina mentiin meidän porukoille Emmin ja Noonan kanssa aloittamaan kutsujen askartelua. Aloitettiin neljältä ja lähdettiin kotiin joskus kuuden jälkeen. Koska ne kutsut on niin monimutkaiset, ei saatu parissa tunnissa kuin leikattua kolmet eri paperit. Olen aika tarkka näistä kutsuista ja haluan niistä mahdollisimman hyvännäköiset, joten papereiden mittaaminen ja leikkaaminen on tarkkaa työtä - en suvaitse yli millin heittoja! Ensi kerralla sitten päästään jo liimaamaan palasia yhteen ja siitäkin tulee oma taistelunsa saada ne liimatuksi oikeille paikoilleen...

Eilen tiistaina sain Jennan mukaani käymään Hotelli Lohjassa kysymässä huonekiintiötä vieraille. Mulle oli iskenyt pieni paniikki sen kirkon varaamisen jälkeen, että kun se meidän päivä onkin niin suosittu, niin mitä jos joku onkin kerennyt ennen meitä joka paikkaan? No eipä kukaan ollut vielä kerennyt varaamaan kiintiötä meidän päivälle siellä Hotelli Lohjassa. Meitä vastassa oli erittäin ystävällinen Espanjalais lähtöinen Joaquin. Käytiin vastaanotossa läpi kuinka monta huonetta haluan mitäkin huonetyyppiä ja niiden hinnat ja sen jälkeen käytiin katsomassa näitä huoneita. Saatiin huoneet hieman edullisemmin kuin ne normaalisti ovat. Tuli varattua meille hääyöksi sviittikin ja se oli kyllä ihana!

Sviitti isoilla ikkunoilla!

Iso 2hh. Kuvat hotellin nettisivuilta.

Lauantaina ollaankin vihdoin menossa hääporukalla syömään Helsinkiin, siitä sit lisää viikonloppuna!

TJ 269 päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti