perjantai 7. heinäkuuta 2017

Uusintakäynti juhlapaikalla

Sain siis viime viikolla vihdoin varattua sen Karstun Seurantalon (kiitos äitini painostuksen 😁) ja käytiin maanantaina paikanpäällä uudestaan.

Alustavasti oltiin lähdössä sinne Emmin ja Samin kanssa, mutta kävikin niin että Noona pääsikin mukaan ja Sami ei halunnutkaan lähteä. Oltiin sovittu kello viideksi treffit ja lähdettiinkin ajoissa jo puolen maissa Emmin kanssa hakemaan Noonaa, mutta kiirehän siitä meinasi tulla kun jäätiin suustamme kiinni Noonan äidin kanssa. Pyytelinkin anteeksi pienoista kaahaamistani siinä Karstuntiellä 😔 Oltiin kuin oltiinkin tasan viideltä siinä pihassa.

Marssittiin heti sisälle juhlasaliin ja otettiin mitta esille. Ensin mitattiin pöydät pöytäliinoja varten ja sitten esiintymislava koristeita varten. Pirkko joka esitteli meille tilaa, vei meidät lavan taakse josta löytyi lisää tuoleja ja pöytiä, 3 syöttötuolia ja kyltti "varo häät", joka tulee laittaa tien varteen Sammatista Lohjalle päin tulijoille. Seurantalon pihaan kun käännytään juuri ennen todella pahaa mutkaa ja jos Sammatista päin kaahaa läpi mutkan, törmää Seurantalon pihaan kääntyviin. Ja minä kun jo kerkesin huolestumaan, että jos tilataan vieraille bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle, käy vielä niin että auto ajaa bussin kyljestä läpi siinä pihaan kääntyessä...Juhlasalista siirryttiin tilaan johon laitetaan tarjottavat esille. Mittailtiin pöytä johon tulee ruuat, sekä 3 muuta pienempää pöytää johon laitetaan esimerkiksi juomat. Muistin kysyä mitä kaikkea tarjoiluun liittyvää talosta löytyy ja käytiin kaapit läpi, josta selvisi että mun ei tarvitse alkaa hommailemaan mitään. Kaapeista löytyi jopa tuikkukuppeja ja Ikean pieniä maljakoita, mutta niitä meidän ei tarvitse käyttää, kun olen nekin jo hommannut 😁

Lopuksi Pirkko näytti mistä löytyy Suomen lippu, lisää tuikkukuppeja sun muuta pientä ja minä kurkistin vessaan. Ja hyvä että kurkistin, koska siellä ei ollut minkäänlaista pöytää mihin saisi vieraille vessakorin. Eteisessä on pieni pöytä niin siirretään joko se sinne, tai sitten hommataan sinne joku muu. Käytiin vielä pihalla katsomassa mistä löytyy lisää penkkejä pihalle ja höpistiin niitä näitä käytännön juttuja.
Koko homma oli ohi puolessa tunnissa. Ainoa mitä unohdin laskea oli juhlasalin kattolamput, kun mietin miten sinne saisi esimerkiksi pompomeja kiinni (joita ei ensin edes pitänyt meidän häihin tulla 😏), mutta eiköhän me jotain viritystä sinne keksitä. Nyt pitäisi alkaa laskeskelemaan montako pöytäliinaa tarvitaan sun muuta koristeisiin liittyvää. Katsotaan taas mitähän häihin liittyvää sitä seuraavaksi keksitään... Save the Date -kuvat otettiin, mutta vähän luulen että ne menee uusiksi, ei niistä tullut ihan semmoiset kuin olisin halunnut.

TJ 358 päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti