perjantai 23. maaliskuuta 2018

Sulhasen puvun metsästys

Pakko hehkuttaa heti tähän alkuun: ALLE 100 PÄIVÄÄ HÄIHIN! 😍😎😱😵😂 Vastahan tässä pääsi sanomaan että häät on tänä vuonna ja enää puoli vuotta aikaa! Kohta tuostakin ajasta on enää puolet jäljellä 😬 Jo ensi kuun aikana on taas paljon asioita mitä pitää saada hoidettua. Eletään Samin kanssa muutenkin aika kiireisiä aikoja, kun tämä meidän talo tulee nyt viikonlopun aikana myyntiin, varattiin kaupungilta jo tontti ja uuden talon rakennuttaminen olisi tarkoitus aloittaa vielä tämän vuoden puolella!

Tänään lähdettiin hoitamaan pariakin asiaa ihan Helsinkiin asti, nimittäin etsimään Samille pukua ja bestmaneille kauluspaitoja. Halutaan että koko hääseurue on yhtenäisesti pukeutunut ja kun itse olen kustantanut kaasoilleni tietyn väriset mekot, on ihan reilua kustantaa pojille paidat ja krakat. Bestmaneista Mika ja Juha lähtivät mukaan sovittelemaan paitoja ja Samille makutuomariksi. Mentiin Kamppiin, kun sieltä löytyi Petrifunin liike. Käytiin kuukausi sitten Samin kanssa Sellon liikkeessä ja sieltä löydettiin yksi aika lupaava paita. Jostain syystä Kampin liikkeessä sama paita näytti kuitenkin todella tummalta ja muut harmaat olivat aivan liian vaaleita.

Juha suositteli Brothersia ja mentiin sinne seuraavaksi. Mulla oli yksi kaason mekko mukana ja sieltä löydettiin melkein lähes samanvärinen kauluspaita! Mika ja Juha vielä sovittivat sitä ja niihin päädyttiin. Ruvettiin siellä sitten miettimään vielä Samille pukua ja myyjä pyysi toisen myyjän meidän avuksi, joka kertoi puvun teetättämisestä. Kaksiosainen puku, johon saisi valita kankaat ja värit jopa 500 vaihtoehdosta maksaisi 600-800 euroa ja jos siihen haluaisi vielä liivinkin, hinta olisi 800-1000 euroa 😮 Sami kyllä aika nopeasti hylkäsi sen vaihtoehdon. Sami olisi sovittanut siinä vielä valmispukuja, mutta niistä väreistä mistä tykättiin, oli Samin koot jo loppu.

Yritettiin metsästää niitä oikean värisiä kravaatteja ja Samille pukua vielä ainakin Dressmannilta, Voltista ja Aukia menswearilta. Missään ei ollut läheskään oikeaa sävyä vaaleanpunaisista kravaateista ja Samillekaan ei pukua löytynyt. Yhdestä liikkeestä suositeltiin tulemaan kuukauden päästä uudestaan, kun kauppoihin tulee lisää kesämallistoa. Kotimatkalla juteltiin Samin kanssa, että helpointa ja halvinta olisi vuokrata se puku. Saisi hieman erikoisemmankin eikä tarvitsisi huolehtia että se jää sitten häiden jälkeen kaappiin eikä sitä tulisi enää ikinä käytettyä. Katsotaan josko ensi viikolla eksytään johonkin pukuvuokraamoon!

Huomenna piti olla ne hääporukan paljubileet, mutta koska kukaan bestmaneista ei pääsekään paikalle, niistä tuleekin ihan vain normi paljubileet. Otti kyllä aika paljon kupoliin, kun olen puhunut näistä bileistä jo vuoden alusta asti ja tämä päivämäärä on ollut kaikilla tiedossa jo yli kuukauden, niin silti ihmiset ei ole osanneet sopia menemisiään niin, että olisivat päässeet osallistumaan. Kaikki mun kaasot on kuitenkin tulossa ja kutsuin muutaman "ulkopuolisenkin" kaverin käymään ja sanoin Samille että kutsuu sekin kavereitaan. Saas nyt nähdä millaisella kokoonpanolla huomenna juhlitaan, mutta eiköhän me ihan kivat bileet saada aikaiseksi 😄

TJ 99 päivää ( 3 kuukautta, 1 viikko, 0 päivää )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti