tiistai 9. toukokuuta 2017

Karstun Seurantalo ja Åsvalla

Nyt se on tehty! Nimittäin kaikki juhlapaikat on käyty läpi ja seuraavaksi olisi päätösten aika! 🙌

Käytiin viime perjantaina siis Karstulla Samin ja Emmin kanssa. Sinne ajetaan keskustasta mutkikasta Karstuntietä Sammattiin päin, kirkolta perille ajaa vartissa. Paikka on siis todella korvessa, mutta sehän on mun mielestä vain hyvä! Rakastan luontoa ja sitä omaa rauhaa. Sami ei ollut paikan ulkonäöstä kovin vakuuttunut, mutta mun mielestä siinä taas ei ole mitään vikaa. Sisältä paikka oli todella kiva! Eteisessä on vessat ja narikka ja siitä pääsee sekä isoon juhlasaliin että keittiöön. Juhlatilan ja keittiön välissä on pieni huone johon voi laittaa noutopöydän ja muut tarjottavat. Todella kätevää siis ettei tarjottavat vie itse salista tilaa!

Juhlasalissa on tukevat 4 hengen pöydät jotka on helposti siirreltävissä, mikä käy paremmin kuin hyvin mun suunnitelmiin 8 hengen pöydistä. Salin reunoja kehystää on myös penkit, mutta luulen että jos päädytään Karstuun, jätetään ne käyttämättä. Mun mielestä on helpompi että kaikilla on oma tuoli, jotta kenenkään ei tarvitse hypellä muiden yli. Salissa on myös esiintymislava, mutta ei minkäänlaista äänentoistolaitteistoa.

Kaiken kaikkiaan paikka oli todella hyvä! Sami jäi kaipaamaan grillikatosta mikä löytyi Lylyisistä. Onhan se totta että siinä olisi todella hyvä tehdä vieraille ilta/yöpala, mutta jostain on tingittävä. Paikan nettisivut täällä.

Tänään oli vuorossa Åsvallan katsastus. Paikka on keskustassa, kahden vilkkaan tien välissä vain parin minuutin päästä kirkolta. Ja siinäpä tuli heti paikan isoin miinus ja isoin plussa. Karstulla isoin asia joka mietityttää on välimatka, vieraat jotka haluavat nauttia juhlissa alkoholia, joutuvat miettimään kyytinsä sinne ja pois. Åsvallassa tätä ongelmaa ei ole, kun periaatteessa vieraat voivat vaikka kävellä sieltä hotelliin.

Åsvalla, kuva heidän nettisivuilta.

Muuten paikka oli hyvinkin samanlainen kuin Karstun Seurantalo. Ainoastaan juhlasali näytti mielestäni jotenkin pienemmältä kuin Karstulla, mutta kaipa se johtuu vain siitä että Åsvallan sali on enemmän neliön muotoinen ja Karstulla taas hieman pitkulainen. Heti kun käveltiin ulos Åsvallasta, sanoin että ei, en halua viettää meidän häitä täällä. Suurin syy on juurikin se sijainti. Åsvallan nettisivut täällä.

Luulempa että päädytään siihen Karstun Seurantaloon, täytyy vielä vähän keskustella asiasta Samin kanssa, mutta nyt me keskitytään Euroviisujen semifinaaliin ja kannustetaan Suomi finaaliin! 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti