perjantai 17. marraskuuta 2017

Miniloma Helsingissä 11.11.

Häiden saralla ei ole edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtunut taas oikeastaan mitään. Sain mä tässä noin viikko sitten Samin kyselemään kavereiltaan osoitteita STD-kortteja ja kutsuja varten. Saatiin kyllä hyvin lähes kaikkien osoitteet ja kirjoittelin kirjekuoria valmiiksi tässä yksi päivä kun Aava oli päikkäreillä. Meinasin jos tänään ostaisi niihin postimerkit ja laittaisi postiin. Alunperin ne oli tarkoitus laittaa joulukorttien mukana, mutta päätin kuitenkin aikaistaa niiden lähetystä.

Kuorien kirjoitusta.

Koska tässä nyt ei ole muutakaan kerrottavaa häistä ja koska olen aikaisemminkin kirjoittanut mm. meidän Espanjan reissusta niin kerrotaan nyt sitten vaikka mun ja Samin viime lauantain Helsingin reissusta. Mun vanhemmat tuli siis yöksi tänne meille Aavan ja Ciran kanssa niin me päästiin ihan kahdestaan viettämään vähän parisuhdeaikaa 😍

Olin varannut kampaaja-ajan lapsuudenystävältäni Katilta lauantai aamuksi. Siellä venähti hieman pidempään kuin olin ajatellut ja meille tuli taas kerran kiire, kun kahdelta piti olla viemässä Aavaa mun porukoille. Oltiin varattu huone aivan uudesta hotelli Clarionista ja siellä piti olla kolmelta lunastamassa huone. Oltiin juuri ja juuri ajoissa. Sami halusi välttämättä viedä auton parkkiin ja mennä katsomaan huonetta, kun minä olisin halunnut lähteä suoraan shoppailemaan. No syy Samin innokkuuteen selvisi huoneessa, kun se taikoi minibaarista meille pienen pullon shamppanjaa ja kahta erilaista hienoa suklaata! Sami oli varannut mulle yllätyksenä hieman paremman Deluxe-huoneen ja siihen Romantica-paketin, mikä sisälsi sen shamppanjan, suklaat, aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna sekä huoneen myöhäisemmän luovutuksen!

Juotiin ne lasilliset siinä huoneessa, maistettiin vähän suklaata ja otettiin taksi keskustaan Foorumiin. Mulle piti etsiä uusi mekko (koska Sami ei tykännyt mun lemppari pikkumustasta) ja kengät. Ajattelin että pikkumustan löytää todella helposti kun on pikkujoulukausi, mutta mitä vielä! Jokaisessa liikkeessä oli vain jotain samettisia mekkoja ja mä en voi sietää samettia! Miksi ihmeessä sen piti tulla takaisin muotiin?! Vaihdettiin sitten Foorumista Kamppiin ja mentiin ensimmäisenä Guessin liikkeeseen, minne en muuten ilman Samia olisi mennyt. Sieltä löytyi sitten parikin pikkumustaa ja koska toisesta ei ollut mun kokoa, valinta oli helppo! Ostettiin vielä meille molemmille kengät ja alusvaatteita sekä mulle uudet rintsikat sen mekon alle.

Meidän oli alunperin tarkoitus mennä johonkin vähän parempaan paikkaan syömään, mutta kun shoppailussa meni niin kauan, päädyttiin menemään vain Mäkkäriin 😁 Käytiin vielä Salessa ostamassa muutamat juomat hotellille ja lähdettiin valmistautumaan. Sami oli aiemmin soittanut lähes kaikki helsinkiläiset kaverinsa läpi ja kysynyt meidän mukaan baariin, mutta kaikilla oli pikkujouluja sun muita menoja. Sami soitti vielä yhdelle kaverilleen Jonille joka lupasi tulla meidän hotellille tyttöystävänsä Kiran kanssa. Ne tuli siinä joskus yhdeksän nurkilla ja hengailtiin hetki siellä, kunnes lähdettiin liikenteeseen. Joni teki kyllä heti selväksi etteivät tulisi baariin, mutta voisivat toimia kuskina.

Halusin käydä kurkkaamassa millainen se uusi ravintola Löyly on ja käytiin siellä ensin yksillä. Joni ja Kira odottivat autossa sen aikaa. Ei tosiaan siinä kauaa mennyt, kun lähdettiin jatkamaan matkaa ja mentiin Apolloon. Siellä aloitti joku brittiläinen bändi joka soitti covereita. Tultiin mua siellä iskemäänkin heti kun Sami lähti vessaan 😂 Juotiin siellä muutamat ja mietittiin mihin mentäisiin seuraavaksi, mä halusin tanssimaan. Olisin halunnut käydä Circuksessa, mutta pikainen googletus kertoi että siellä oli joku esiintyjä ja liput olisi ollut 22e per naama. Niimpä lähdettiin Vaticaaniin jonka tiesin olevan ihan hyvä paikka, vaikkakin meille selvisi että sen nimi oli muuttunut El Patroniksi...

Eipä se sit loppupeleissä ollutkaan niin hyvä paikka kuin muistelin. Siellä oli 2 eri tanssilattiaa, joista toisessa soitettiin jotain gangstaräppiä ja toisessa kunnon reivi trancea. Missä oli normaali bilemusa minkä tahtiin voi tanssiakin?! Kello kahden aikoihin lähdettiin etsimään jo taksia kun se Joni ei enää vastannutkaan. Matkalla käytiin hakemassa ruokaa hotellille ja niidenkin kanssa meni pieleen.. Siitä ravintolasta mihin mentiin, ei saanut muuta kuin kebabbia ja koska en sitä syö, otin kanakebabin. Hotellilla sit huomasin että ne oli laittanu mullekin normaalikebabia 😠 Onneksi Samilla oli semmoinen annos missä oli myös kanaa, niin tehtiin vaihtokauppa. Meidän huoneessa ei kaiken kukkuraksi ollutkaan valmiiksi aterimia, niin Sami soitti hirveessä kännissä huonepalveluun ja sieltä sit kiikutettiin meille kolmelta yöllä haarukat ja veitset 😁

Aamulla olikin sit hieman rapsakka olo ja oli kiva kun aamupala tuotiin huoneeseen. Harmi vain että sekin oli pienoinen pettymys ja tästä lähin se on vain raahauduttava sinne oikealle aamupalalle. Me pakattiin kamppeet ja lähdettiin kotiin jo puolilta päivin vaikka oltaisiin voitu makoilla kolmeen asti, oli kamala ikävä Aavaa!

Häistä kirjoittelen seuraavan kerran ensi viikonloppuna, kun mennään taas kaasojen kanssa tekemään niitä kutsuja. Tässä alla vielä muutama kuva meidän reissusta!

TJ 225 päivääFoorumilla söpö joulunalle!

Uus mekko ja kengät.

💝

Aamupala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti